Ziggo GO heeft update gekregen

Ziggo GO verbeterd met update

Online streamingdienst Ziggo GO is enkele maanden geleden gelanceerd. Sinds de lancering van de app, had de applicatie nog geen update gekregen. Nu is hier verandering in gekomen. Ziggo heeft namelijk een update voor Ziggo GO geïntroduceerd. Deze update maakt de app voornamelijk gebruiksvriendelijker. Je kunt de update downloaden in de App Store van Apple, in de Google Play Store met Android applicaties en in de Windows 10 App Store.

Ziggo GO: een korte introductie

Neem je een traditioneel televisieabonnement af bij provider Ziggo, dan mag je gratis gebruik maken van Ziggo GO. Deze online streamingdienst in de vorm van een applicatie maakt het mogelijk om altijd en overal televisie te kijken. Je kunt de app gebruiken op je telefoon, maar ook op je tablet, computer of laptop. Het zenderaanbod van Ziggo GO is vergelijkbaar met het zenderaanbod van het traditionele televisieabonnement van Ziggo. Je kunt de app gebruiken om je favoriete televisieprogramma’s te kijken, maar ook om sportwedstrijden te zien, series te kijken en films te kijken.

De update van Ziggo GO

Enkele weken geleden is er een update voor de Ziggo GO app gelanceerd. Ziggo heeft met deze update voornamelijk geïnvesteerd in een verbetering van de navigatie. Ook moet het door de update gemakkelijker zijn om televisie te kijken, onder andere door de mediaspeler in de app te vernieuwen. Door de update moet de app van Ziggo gebruiksvriendelijker worden.

Heb jij de Ziggo GO app al gedownload? Dan kun je de update van de applicatie nu ook downloaden. Met deze update maak je de app net iets gebruiksvriendelijker. Heb je de app nog niet gedownload? Dan kun je dit alsnog doen, als je een traditioneel televisieabonnement hebt van Ziggo. Download je de app nu, dan krijg je direct de meest recente versie van de applicatie.