GigaNet

Het nieuwe netwerk van Ziggo in samenwerking met Vodafone is het netwerk voor de toekomst. Met de nieuwste technologieën is er een nieuw netwerk gebouwd voor een snellere en betrouwbaardere verbinding. Combineer nu internet en tv van Ziggo met een mobiel abonnement van Vodafone. Zo kun je gebruik maken van vele maandelijkse kortingen. GigaNet heeft geen invloed op je gekozen pakket of abonnement.

Het netwerk

GigaNet heeft het grootste mobiele 4G netwerk van de wereld. Er is een grote kans dat 5G de toekomst wordt en als dit het geval is dan is Ziggo helemaal voorbereid met dit netwerk. Niet alleen consumenten kunnen gebruik maken van het snelle nieuwe netwerk van Ziggo maar ook bedrijven. Zo krijg je snellere internet op je werkplek zodat je nog sneller en efficiënter aan het werk kan.

Snelheid van het netwerk

GigaNet is gemaakt voor de toekomst maar haalt nu al een download snelheid waar je u tegen zegt. Jammer genoeg is het nu alleen mogelijk om hier gebruik van te maken in de stad Utrecht maar meer steden zullen waarschijnlijk snel volgen. Het internet van Ziggo in Utrecht (en hopelijk binnenkort andere steden) heeft een download snelheid tot 500/600 mbit/s. In de toekomst is het de bedoeling dat er een downloadsnelheid van 1gbit/s komt. Vodafone 4G levert op dit moment ongeveer 350 mbit/s maar dit wordt hopelijk in de toekomst ook meer.

Mogelijkheden met GigaNet

Met het snelle nieuwe netwerk van Ziggo en Vodafone is het niet alleen mogelijk sneller te surfen op het internet maar ook bijvoorbeeld films streamen, live gamen en downloaden gaat een stuk sneller. Je kunt niet alleen je mobiele apparaten met het netwerk verbinden maar ook lampen, koelkasten, airco’s of je auto. Er is nu al heel veel mogelijk met GigaNet, geen idee wat er in de toekomst nog meer mogelijk is!