Ziggo Storing

Een storing is altijd vervelend maar waar vind je alle informatie over een storing bij Ziggo? Daar over vertel ik je graag meer. Een algemene storing (landelijk of plaatselijk bijvoorbeeld) is te checken op de website van Ziggo bij het kopje klantenservice.

Er is nog een andere handige site waar je alle actuele Ziggo storingen kunt checken. Heb jij een probleem check dan eerst allestoringen.nl voor dat je actie onderneemt. Wie weet hebben meer mensen last van een storing bij hun thuis. Als dit het geval is dan hoef je niets te ondernemen, het probleem wordt vanzelf opgelost door Ziggo. Kun je de storing niet terugvinden op allestoringen.nl dan kun je het beste contact opnemen met Ziggo.

Het kan ook zijn dat alleen jij problemen hebt met het internet, de televisie of met de telefoon. Dan is het handig als dit zo snel mogelijk wordt opgelost. Heb je beperkt WiFi bereik of helemaal geen bereik? Geen tv-signaal, een zwart beeld of een foutcode? Dit is allemaal op te lossen. Bel, mail of chat met een medewerker van Ziggo. Zij kunnen zeker weten een storing thuis verhelpen.

Heb je blokken en/of strepen op één of meerdere kanalen, heb je helemaal geen beeld of krijg je een foutmelding? Er zijn verschillende bronnen in huis die een storing kunnen veroorzaken zoals smartphones en tablets (met 4G), draadloze lichtschakelaars, babyfoons, audiospeakers, DECT-telefoons en beveiligingscamera’s. Heb je een van deze apparaten in huis? Bekijk dan eerst of dit het probleem van de storing is. Je kunt de apparaten verder weg of helemaal (uit)zetten. Het is de bedoeling dat het stoorsignaal niet bij het tv-signaal komt. Je kunt hier voor afgeschermde kabels en splitters gebruiken.

Heb je problemen met het WiFi-signaal en moet je toch iets doen op het internet? De snelle oplossingen zijn het gebruik van een kabel, het instellen van je persoonlijke hotspot via je mobiel of zoek een WiFispot in de buurt. Voor de grotere problemen kun je het beste gelijk Ziggo bellen.