Ziggo mobiel inloggen

Maak je gebruik van Ziggo mobiel? In dat geval kun je via de website van Ziggo ook gebruik maken van Ziggo mobiel inloggen. Als je eenmaal bent ingelogd kom je terecht in een persoonlijke omgeving. Inloggen doe je trouwens met je gebruikersnaam en wachtwoord. De gebruikersnaam heb je bij je aanmelding per e-mail ontvangen. Weet je niet meer wat je gebruikersnaam of wachtwoord is, dan raden wij je aan contact op te nemen met Ziggo. Dit kan telefonisch, maar je kunt via de website ook naar de pagina “gebruikersnaam vergeten” of “wachtwoord vergeten”.

Zowel particulier als zakelijk Ziggo mobiel inloggen

Het maakt niet uit of je particuliere of zakelijke klant bent bij Ziggo. Beide groepen kunnen gebruik maken van Ziggo mobiel inloggen. Let er wel op dat beide groepen een eigen inlog pagina hebben, kies dus wel voor de correcte pagina als je gaat inloggen.

Mogelijkheden met Ziggo mobiel

Wellicht wil je graag weten wat de mogelijkheden zijn als je eenmaal bent ingelogd. Als je met je gebruikersnaam en wachtwoord bent ingelogd kun je persoonlijke gegevens inzien en wijzigingen Ziggo mobiel inloggendoorgeven. Zo kun je adresgegevens wijzigen, een nieuw wachtwoord aanvragen of facturen inzien bijvoorbeeld. Vooral deze laatste optie is erg handig, want iedereen maakt weleens mee dat je graag een factuur van één of twee maanden wilt bekijken bijvoorbeeld. Voordeel vaan de persoonlijke omgeving is dat je niet direct telefonisch contact met Ziggo hoeft op te nemen. Als je moet bellen krijg je bijna altijd te maken met wachttijden. Inloggen op mijn Ziggo mobiel doe je wanneer het je zelf uitkomt, ideaal dus! Zelf ervaren wat alle mogelijkheden zijn met je persoonlijke omgeving? Log dan vandaag nog in en bekijk het beschermde gedeelte. Inloggen is trouwens veilig, want er is sprake van een beveiligde verbinding. Zorg er wel voor dat er ziggo.nl in je adresbalk staat en niet een andere URL.

Tags: Ziggo mobiel inloggen