Zenderoverzicht Ziggo

Ben je op zoek naar het zenderoverzicht van Ziggo? Op de website van Ziggo kun je een compleet zenderoverzicht vinden. De zenders zijn netjes ingedeeld onder verschillende kopjes. Zo kun je het zenderoverzicht bekijken van de digitale en analoge zenders. Daarnaast zijn er ook nog de zenders zonder smartcard. Ook die zenders kun je terugvinden op de website van Ziggo.

Zoeken op zendernaam

Als je op zoek bent naar een specifieke zender dan kun je de naam van de zender invullen. Zo kun je bijvoorbeeld zoeken op “NPO”, deze zoekterm zal meerdere resultaten retourneren. Je krijgt exact te zien op welk kanaal de zenders zich bevinden. Daarnaast zie je ook in welk pakket de zender te vinden is. Zo kun je NPO 1 in het pakket Kabel TV en TV standaard vinden bijvoorbeeld. Kent een zender extra functies, dan wordt dit aangegeven door middel van icoontjes. Zo kun je bijvoorbeeld snel zien of een zender in HD kwaliteit te bekijken is, of er TV gemist mogelijk is, of er replay TV mogelijk is en of de zender binnen- en buitenshuis te bekijken is. Het bekijken van zenders op de smartphone of andere apparaten wordt namelijk steeds populairder.

Filteren op pakket

Je kunt het filter eenvoudig gebruiken om te filteren op pakket. Je hebt bij deze keuze meerdere opties. Zo kun je kiezen voor Kabel TV, TV standaard, TV royaal en extra zenders bij deze filteroptie.

Filteren op opties

Je kunt ook filteren op de eerder genoemde opties. Als je alleen zenders in het overzicht wilt zien die HD zijn, vink dan HD-zenders aan. Wil je alleen zenders zien waarbij TV Gemist beschikbaar is, vink dan TV gemist aan. Dit geldt ook voor Replay TV, Horizon TV thuis en Horizon TV overal.

Veelgestelde vragen

Op de pagina met het zenderoverzicht vind je ook een tabblad veelgestelde vragen terug. Hier kun je vragen zoals “Kan ik het zendoverzicht printen” vinden. Gelukkig is dat mogelijk, je kunt het overzicht namelijk als PDF bestand openen en eenvoudig afdrukken. Zo heb je het overzicht niet alleen digitaal beschikbaar, maar ook fysiek. Dit is vooral handig als er een storing gaande is waardoor je het zenderoverzicht online niet kunt opvragen. Wil je direct weten welke zenders er allemaal in een bepaald pakket te vinden zijn, bezoek dan direct de zenderoverzicht pagina op de website van Ziggo en krijg een duidelijk overzicht.