Ziggo GO goed beoordeeld door gebruikers

Ziggo GO erg populair

Ziggo GO is een app die je kunt gebruiken om altijd en overal live televisie, series en films te kijken. Je kunt de app gebruiken op je telefoon, maar ook op je tablet, laptop of computer. Je gebruikt de app thuis, maar je kunt de applicatie ook onderweg gebruiken, op een saai verjaardagsfeestje en ga zo maar door. De applicatie is nog niet zo lang geleden gelanceerd door Ziggo, maar is nu al ontzettend populair.

Ziggo GO scoort goed

Op dit moment is Ziggo GO de best gewaardeerde gratis applicatie die je in de App Store van Apple kunt downloaden. Dit is overigens niet zo vreemd, want de app werkt goed en maakt het mogelijk op je telefoon of tablet allerlei televisieprogramma’s, series en films te kijken. Niet alleen thuis, maar ook buiten je woning.

Het aanbod van Ziggo GO is afhankelijk van het traditionele televisieabonnement van Ziggo. Dit betekent dat je op de app Ziggo GO dezelfde zenders kunt kijken als met een traditioneel televisieabonnement van Ziggo. Op dit moment worden nog niet alle zenders op Ziggo Go aangeboden, maar wel 80 procent van de ruim 100 zenders. Meer dan genoeg keuze!

Storingen bij Ziggo GO

Een tijdje geleden werd er bekend gemaakt dat Ziggo GO nog regelmatig last heeft van (kortstondige) storingen. Door deze storingen is de applicatie tijdelijk niet bruikbaar, tot groot ongenoegen van de gebruikers van de app. Toch zijn zij nog steeds hartstikke blij met de app. Dit zien we terug in de beoordelingen in de Apple App Store, die vrijwel allemaal positief zijn.

Ziggo GO downloaden

Wil jij Ziggo GO eens proberen? Dan hoef je alleen de app te downloaden en je gegevens in te vullen. Is jouw app gekoppeld aan je abonnement bij Ziggo, dan kun je Ziggo GO direct gebruiken. Je kunt de app downloaden in de App Store van Apple, maar ook in de Google Play Store met Android applicaties en de Windows 10 App Store.