Klantenservice Ziggo

De klantenservice van Ziggo is erg uitgebreid, je kunt op verschillende manieren contact opnemen met de provider. Op de website van Ziggo vind je een mooi overzicht van deze mogelijkheden. Wij nemen ze graag even met je door, zo weet je precies welke mogelijkheden je hebt als je vragen of klachten hebt die je graag bij Ziggo wilt neerleggen.

Telefonisch contact

De eerste mogelijkheid om contact op te nemen met Ziggo is telefonisch. Vanaf je thuisaansluiting kun je Ziggo bellen op het nummer 1200. Heb je nog geen Ziggo of werkt je aansluiting thuis niet, dan kun je bellen naar 0900-1884. Deze twee nummers zijn iedere dag bereikbaar van 8.00 tot 22.00 uur. Op feestdagen gelden er afwijkende openingstijden, van 8.00 tot 22.00 uur.

Webcare team

Naast telefonisch contact kun je ook het webcare team bereiken. Het webcare team zit klaar om je klachten, vragen en problemen aan te nemen en er wat mee te doen. Het webcare team heeft meerdere kanalen. Zo kun je terecht op het Twitter kanaal @Ziggowebcare. Daarnaast is er ook een Facebookpagina die je kunt bereiken. Als laatste kun je de verschillende fora bezoeken, daar vind je een hoop informatie op. Webcare van Ziggo is elke dag bereikbaar van 8.00 tot 22.00 uur, ook op feestdagen.

Contact per e-mail

Vind je het prettig om je vraag of klacht per e-mail bij Ziggo neer te leggen? Via de website van Ziggo heb je de mogelijkheid om het contactformulier in te vullen. Je bericht komt rechtstreeks bij Ziggo terecht. Wees zo duidelijk mogelijk in je vraagstelling, dan kun je een goed antwoord terugverwachten namelijk.
Ziggo kantoor bezoeken
Ziggo kent vele winkels waar ze zaken mee doen. Je kunt op de website van Ziggo nagaan of er winkels bij je in de buurt zijn die kennis van zaken hebben over Ziggo producten. Op basis van je postcode worden deze winkels getoond. Als je vragen hebt over de Ziggo producten kun je de dichtstbijzijnde winkel bezoeken. Wellicht kan een medewerker van de winkel je vragen beantwoorden.

Ziggo Community

De Ziggo Community staat dag en nacht voor je klaar! In de Ziggo Community vind je veel gestelde vragen en uiteraard ook de antwoorden. De kans is groot dat de vraag die je hebt er ook tussenstaat. Wil je direct een antwoord op je vraag, kijk dan eerst op de Ziggo Community. Wellicht heb je binnen een minuut al een antwoord op je vraag!