Ziggo Bestellen

Ziggo heeft niet alleen internetabonnement maar ook tv en (vaste) telefoon abonnementen. Een pakket van Ziggo bestellen kan heel snel via de website van Ziggo. Je hebt 14 dagen bedenktijd dus je zit er niet gelijk aan vast.

Levering van je bestelling

Na je bestelling krijg je snel een bevestiging en vlak voor de ingangsdatum van je abonnement krijg je het installatiepakket opgestuurd. Als dit pakket is verstuurd krijg je een mail met een track & trace code zodat je de zending kan volgen. Het is van belang dat je een correct e-mailadres opgeeft zodat je alle belangrijke mails omtrent je abonnement ontvangt. Het kan natuurlijk zijn dat je toevallig niet thuis bent op het moment dat de bezorger langskomt met het pakket. De bezorger zal het nog een tweede keer proberen. Ben je ook dan niet thuis? Het pakket wordt naar de dichtstbijzijnde PostNL locatie gebracht waar je hem kan ophalen. Neem een geldig ID mee om je te legitimeren.

Heb je spijt van je bestelling? Dan kun je binnen 14 dagen na aanvraag de bestelling gratis annuleren. Heb je al wel een pakket ontvangen? Stuur deze dan zo snel mogelijk terug anders moet je extra kosten betalen. Voor annuleringen kun je bellen naar 088-1212808

Installatie van je bestelling

Of je nu gaat verhuizen of je een nieuwe klant wordt, je kunt gratis het bestelde pakket laten installeren door een monteur. Dit wordt de Ziggo installatiegarantie genoemd en is geldig tot 8 weken na ontvangst van het pakket. Na het aansluiten heb je o.a. 28 dagen garantie op de werkzaamheden en 2 jaar garantie op het installatiemateriaal. Je kunt een afspraak maken door te bellen met de klantenservice. Zorg ervoor dat er iemand aanwezig is van 18 jaar of ouder. Je kunt zelf kiezen welke tijd de monteur langskomt: tussen 08.00 en 13.00, en 12.00 en 18.00.