Contact Ziggo

Loop je tegen problemen aan en wil je contact op nemen met Ziggo? Dan zijn er meerdere opties die je kunt volgen om antwoord op je vraag te krijgen. Hieronder lees je de mogelijkheden voor contact met Ziggo.

Redenen voor contact

Er kunnen allerlei redenen zijn om contact op te nemen met Ziggo maar de meest voorkomende zijn: geen of slechte internetverbinding, geen of slecht tv-signaal, foutcode op de televisie, vragen over de factuur, problemen met inloggen bij mijn-ziggo, vragen over de verschillende pakketten of abonnementen. Heb je problemen met de internetverbinding of het tv-signaal en kom je er niet uit? Dan kun je altijd een monteur laten komen. Ook hier voor neem je contact op met Ziggo.

Hoe neem ik contact op met Ziggo?

Als eerste kun je natuurlijk bellen. Het algemene nummer is 0900-1884 of 1200. Dit nummer is te bereiken tussen 08.00 en 20.00 uur. Het kan zijn dat je een tijd moet wachten afhankelijk hoe druk het is met bellers, daarom zijn er nog meer opties die je kunt gebruiken om antwoord te krijgen op je vraag. Je kunt je vraag stellen via de chat, Facebook of Twitter, of vul een contactformulier in op de website van Ziggo. Je krijgt dan binnen 72 uur antwoord. Heb je vragen over je bestelling? Dan kun je naar een ander nummer bellen, namelijk 0900-0730.
De laatste optie is een bezoek te brengen aan de Ziggo Community. Hier vind je allerlei informatie en kun je je vraag stellen aan andere Ziggo klanten. Voor persoonlijk contact kun je altijd terecht in één van de Ziggo vestigingen door het hele land.

Heb je een zakelijk contract met Ziggo en heb je vragen dan kun je ook je vraag stellen via de chat, Facebook, Twitter of vul een contactformulier in. Wil je liever bellen dan kun je gebruik maken van het volgende nummer: 0800-0620. Dit nummer is te bereiken van 08.00 tot 22.00 uur zelfs in het weekend.