Mijn Ziggo Zakelijk

Niet alleen als consument is het mogelijk om een abonnement af te nemen bij Ziggo maar ook als bedrijf kun je er terecht. Je kunt zowel internet als televisie en telefonie abonnementen afnemen. Hieronder kun je meer lezen over de verschillende pakketten waar je uit kunt kiezen.

Internet

Bij ziggo kun je ook je zakelijke internet regelen. De verschillende pakketten zijn Start, Complete en Max. Als je een van deze pakketten kiest dan krijg je respectievelijk 60/10 Mbit/s, 300/40 Mbit/s en 600/50 Mbit/s. Met internet van Ziggo heb je niet alleen op het kantoor de beste WiFi maar ook thuis kun je gebruik maken van het internet. Je kunt het internet ook samen met een televisie- of (vaste)telefoniepakket afnemen. Dit heet alles-in-1 en ook hier kun je kiezen uit Start, Complete en Max.

Televisie

Ook zakelijk kun je een televisie pakket afsluiten bij Ziggo. Je hebt dan keuze uit meer dan 80 televisiezenders, je krijgt er een mediabox Next bij en je kunt overal tv kijken met Ziggo Go. Daarnaast is Ziggo Sport gratis en kun je zonder problemen programma’s terugkijken. Je kunt kiezen uit het Start en Complete pakket.

Andere voordelen van Ziggo Zakelijk

Er zijn nog veel meer voordelen te melden als je kiest voor Ziggo Zakelijk. Zo kun je zakelijk bellen met 1 of 2 vaste lijnen en zul je altijd goed bereikbaar zijn. Ook kun je gebruik maken van de zakelijke service. Heb je problemen met een van de afgenomen diensten? Dan kun je gemakkelijk en snel de beste service van Ziggo verwachten.

Mobiel abonnement bij Vodafone

Je kunt nu jouw zakelijke mobiele abonnement bij Vodafone combineren met een internet, televisie en/of telefonie abonnement. Zo krijg je elke maand korting. De hoogte van de korting is afhankelijk van welk pakket je hebt afgesloten bij Ziggo en Vodafone. Een extra voordeel van Ziggo!