Ziggo Klantenservice

Heb je een mobiel, internet, televisie of vast bellen abonnement van Ziggo en stuit je op een probleem? Dan is het altijd fijn dat er een klantenservice bestaat. 

Heb je een internet en tv abonnement afgesloten dan kun je heel gemakkelijk zelf de boel installeren. Volg het stappenplan op de Ziggo site staat. Als je problemen ondervindt kun je het beste de ziggo klantenservice bellen of mailen. Wil je het helemaal niet zelf proberen of kom je er niet uit dan kun je altijd nog een monteur regelen.

Voor storingen kun je ook terecht op Ziggo. Check met jouw postcode of er een storing op het adres te vinden is. Wanneer dit niet het geval is kun je het beste mailen, bellen of chatten met de klantenservice van Ziggo.

Het kan ook zijn dat je een vraag hebt over je abonnement, je bestelling bij Ziggo of wil je je abonnement opzeggen? Dat kan allemaal via de klantenservice. Ook als je je gegevens wilt wijzigen of gaat verhuizen en je abonnement mee wilt nemen. Dit kan overigens ook via mijn ziggo. Op mijn Ziggo is het ook mogelijk facturen tot 18 maanden terug in te zien. Heb je vragen over een bepaalde factuur of snap je niet helemaal wat er allemaal op de factuur staat dan kun je het beste bellen, mailen of chatten met de klantenservice. Normaal gesproken worden de facturen betaalt via een automatisch incasso. Het kan zijn dat (om wat voor reden dan ook) het niet lukt om het bedrag te innen via een automatisch incasso. Daarom is het ook mogelijk om via iDeal te betalen.

Heb je nog meer vragen en kom je er niet helemaal uit? Je kunt uiteraard met de klantenservice bellen, mailen of chatten maar het is ook mogelijk om je vraag te stellen in de Ziggo community. Heel handig als je geen zin hebt in die klantenservice maar wel een vraag hebt en gerustgesteld wilt worden. Ook voor tips en tricks kun je terecht op de Ziggo community.